Istorijat

/Istorijat
Istorijat 2017-12-21T01:13:05+01:00

Hibrid – Juče

Hibrid DOO Beograd osnovan je 1953. godine kao Udruženje za unapređenje proizvodnje kukuruza i ostalih ratarskih kultura cele bivše Jugoslavije. Naime, te godine, po povratku prve grupe jugoslovenskih stručnjaka sa višemesečne specijalizacije u SAD, tadašnja država, ministarstvo poljoprivrede i Privredna komora osnivaju Udruženje u kome su bile sve naučne ustanove koje su se bavile selekcijom ratarskih i ostalih poljoprivrednih kultura, najveći poljoprivredni kombinati i sve poljoprivredne stručne službe.

Hibrid – Danas

Zahvaljujući uspešnoj poslovnoj i profesionalnoj prošlosti kao i bogatom stečenom iskustvu u proizvodnji i plasmanu kvalitetnog semena hibridnog kukuruza u zemlji i inostranstvu, Hibrid je danas lako prepoznatljiv brend ponosan na svoje uspehe. Jedinstveno podneblje, zemljište i reljef zapadne Srbije čine da je jagodičasto voće, a posebno malina po svom kvalitetu, boji i ukusu prepoznatljiva širom sveta dugi niz godina. U želji da se najbolje iz prirode ovoga kraja odgovarajuće sačuva za potrošače širom sveta, HIBRID je, u središtu regiona sa najvećom i najkvalitetnojim proizvodnjom, u Gornjoj Dobrinji i Makovištu, izgradio dve hladnjače za brzo i duboko zamrzavanje skladišnog kapaciteta 2500 tona.

Hibrid – Sutra

U Hibridu pažljivo osluškuju prirodu i čuvaju je nastojeći da proizvod dopre do Vas, netaknut i sačuvan kao da smo ga za sebe ubrali. Zato uspostavljamo kontakte sa Vama, pratimo Vaše potrebe težeći povezivanju sa svojim potrošačima i dugoročnoj saradnji sa poslovnim partnerima. Pažljivo radimo na novim programima, čekamo prilike i širimo posao do Vas.