HIBRID FRIGO

/HIBRID FRIGO
HIBRID FRIGO 2017-12-21T01:14:16+01:00

Hibrid Frigo

Jedinstveno podneblje, zemljište i reljef zapadne Srbije čine da je jagodičasto voće, a posebno malina po svom kvalitetu, boji i ukusu prepoznatljiva širom sveta dugi niz godina, što je rezultiralo razvojem Hibird Frigo programa. Čuvajući najbolje sa ovog područja za potrošače širom sveta, sagradili smo dve hladnjače u Gornjoj Dobrinji i Makovištu za brzo duboko zamrzavanje ukupnog kapaciteta 2500 tona.

Stručnost naših ljudi, tradicija u proizvodnji koja seže godinama unazad primenom modernih metoda i kontrole u svom fazama rasta voća, garantuje visoki prinos jedinstenog kvaliteta.

Visok kvalitet svežeg voća zamrznutog odmah posle berbe, moderne tehnologije i pune primene HACCP sistema garantuje zdrave i sigurne proizvode sa visokim kvalitetom koji je potvrđen sertifikatima IFS, BRC KOSHER,ORGANIK i GLOBAL GAP.

Monitoringom performansi društvene odgovornosti u skladu sa pravilima SEDEX-a i BSCI inicijative naši procesi rada i naša oprema projektovani su na način da je obezbeđena zaštita životne sredine kao i zaštita zdravlja i bezbednost zaposlenih.

Hibrid je 2008. godine registrovao i pokrenuo sopstvenu robnu marku – BerryKing (www.berryking.rs).

Stručnost i strast u oblasti gajenja voća rezultiralo je priznavanjem Hibrida doo kao kompanije vredne poverenja.